Naprapat i Sundbyberg

Letar du efter en naprapat i Sundbyberg? Välkommen till NapraWell som ligger på Trädgårdsgatan 26 i Sundbyberg. Vi är legitimerade naprapater med flera års erfarenhet och är specialister inom behandling av muskler, rygg och leder.

På NapraWell i Sundbyberg erbjuder vi ett brett utbud av naprapatbehandlingar som är skräddarsydda för att möta dina individuella behov. Vi är legitimerade naprapater och experter inom behandling av olika besvär:

Ryggproblem

Oavsett om det handlar om akut ryggsmärta, ryggskott, diskbråck eller andra ryggrelaterade problem, kan vi hjälpa dig att hitta grundorsaken till smärtan, och utifrån det lägga upp en individuell behandlingsplan.

Idrottsskador

Vi förstår hur viktigt det är för dig som idrottare att snabbt återhämtning efter skador. Våra behandlingar fokuserar på att effektivisera rehab- och läkningsprocessen samt förebygga framtida skador.

Ben och leder

Behandling av bland annat stelhet, inflammation, låsningar, rörelsebegränsningar, överbelastningsskador och artros. Vi behandlar en mängd olika problem som påverkar dina ben och leder.

Nacke och skuldror

Nack- och axelbesvär är ett vanligt problem och kan ofta begränsa dig mycket i vardagen. Vi erbjuder effektiva behandlingar för att lindra spänningar och förbättra din rörlighet.

Huvudvärk

Huvudvärk som exempelvis migrän, spänningshuvudvärk eller stressrelaterad huvudvärk beror ofta på spänningar i käkar, nacke och axlar. Vi förebygger detta genom att skapa mer rörlighet som gör att spänningarna minskar.

Massage

Vi erbjuder både klassisk massage och idrottsmassage. Massage är bra mot stress, spänning och smärta i muskler samt bra för återhämnting.

FRISKVÅRD/ MASSAGE
950 kr
NAPRAPATBEHANDLING
840 kr
STUDENT/PENSIONÄR
695 kr

Varför välja NapraWell för din naprapatbehandling i Sundbyberg?

Vid NapraWell är vårt främsta mål att erbjuda kvalitativ och skräddarsydd vård för varje individ. Här är några skäl till varför vi är det självklara valet för din naprapatbehandling:

  • Erfarenhet och expertis: Vi är naprapater med god erfarenhet och är specialiserade inom behandling av muskler, rygg och leder.
  • Individuell behandlingsplan: Vi tror på att varje patient är unik, och därför skapar vi individuella behandlingsplaner som är anpassade efter dina specifika behov och mål.
  • Helhetsperspektiv: Vi strävar efter att förstå och behandla orsakerna till dina besvär, inte bara symptomen. Genom att ha ett helhetsperspektiv kan vi hjälpa dig att uppnå långsiktiga resultat och förbättra din livskvalitet över tid.
  • Personlig uppföljning: Vi kommer att guida dig genom hela behandlingsprocessen och säkerställa att du känner dig trygg och bekväm vid varje steg på vägen. Men det är minst lika viktigt att följa upp efteråt för att se hur kroppen har besvarat behandlingen.

Vi ser fram emot att hjälpa dig. Varmt välkommen att kontakta oss idag för att boka din nästa naprapatbehandling hos oss i Sundbyberg!

Våra naprapater i Sundbyberg

Rafael Touma
Leg. naprapat

Legitimerad Naprapat

Massageterapeut

Personlig tränare EQF Level 4

Dryneedling

Scrapring ERGON IASTM Technique

Rafael är en legitimerad Naprapat med flera års klinisk erfarenhet samt erfarenhet av att ha jobbat inom elit seniorfotbollen. Områden som nackspärr, ryggskott, diskbråck, idrottsskador, huvudvärk, spänningar, nack och ryggsmärta samt extremitets smärtor (tennisarmbåge, benhinneinflammation, musarm m.m.) är områden där Rafael känner sig mest bekväm med.

När du träffar Rafael kan du förvänta dig en utförlig undersökning, diagnossättning och en behandlingsplan för att se till att din smärta minskar, din funktion är återställd samt att du får en förebyggande pre- och rehabiliteringsplan specifikt för dina besvär. 

Utöver naprapatin har Rafael ett stort intresse för träning och idrott då han har tränat fotboll och boxning större delen av sitt liv.

Cesar Rodriguez
Leg. naprapat

Legitimerad Naprapat

Massageterapeut

Personlig tränare EQF Level 4

Dryneedling

Scrapring ERGON IASTM Technique

Cesar är en legitimerad naprapat med flera års erfarenhet av kliniskt arbete och som naprapat inom olika idrottsföreningar. För närvarande är han även verksam som naprapat för Hammarby IF Fotbolls seniorlag.

Cesars passion och intresse för kroppens funktion och anatomi gör honom till en dedikerad naprapat med det främsta målet att utbilda och hjälpa människor till en smärtfri vardag och förbättrad livskvalitet. Hos Cesar kan du få hjälp med allt från vardagliga besvär till akuta och långvariga besvär som t.ex ryggskott, nackspärr, diskbråck, huvudvärk, idrottsrelaterade skador etc. 

Utöver vardagliga besvär har Cesar ett stort intresse för idrottsmedicin och idrottsrelaterade skador.  Med sin bakgrund inom elitfotbollen har han fått ovärderlig kunskap och erfarenhet genom samarbete med läkare, ortopeder, fysioterapeuter och andra legitimerade naprapater. Cesar hjälper dig med både behandling och rehabilitering av dina idrottsrelaterade skador så väl som andra besvär.

Hitta hit

Varmt välkommen till vår klinik som är belägen på Trädgårdsgatan 26 i Sundbyberg

Telefon

08-296367

Adress:

Trädgårdsgatan 26

172 38 Sundbyberg

Öppettider:

Måndag – Fredag: 07 – 19
Lördag: 10 – 14
Söndag: Öppettider varierar. Kontakta oss.

Naprawell logotyp

Naprawell är legitimerade Naprapater och experter inom ryggbehandling.

+08-296367

kontakt@naprawell.se